Якщо ви мрієте про розкішну відпустку на узбережжі Карибського моря, UNICO 20°87° Hotel Riviera Maya – саме те місце, яке варто відвідати. Цей п'ятизірковий курорт поєднує в собі елегантність, комфорт і унікальні враження, пропонуючи своїм гостям незабутній відпочинок в одному з найбільш чудових куточків Мексики. Готель розташовано на березі мальовничого пляжу Кантен у Рив'єрі Майя. У цьому райському місці, крім теплого блакитного моря, є все, що забажає душа – численні басейни, сади, фітнес, SPA-центри та, звісно, бари й ресторани з авторською кухнею.
Нещодавно в готелі з'явилася нова перлина – знаменитий шеф-кухар Херардо Васкес Луго (Gerardo Vázquez Lugo), який очолить ресторан авторської мексиканської кухні Cueva Siete. Цей унікальний заклад стане справжнім гастрономічним відкриттям для всіх гостей UNICO 20°87° Hotel Riviera Maya. Шеф-кухар Херардо – ім'я, яке викликає повагу у світі кулінарії. За 25 років своєї кар'єри він зарекомендував себе, як відданий прихильник місцевих виробників і відповідального використання інгредієнтів. Його особлива увага до перевірених часом технологій і традицій робить кожну страву справжнім витвором мистецтва.
Наразі Херардо є шеф-кухарем знаменитого сімейного ресторану Nico's у Мехіко, заснованого ще його батьками. Цей заклад 10 років поспіль стабільно входить до списку Latin America's 50 Best Restaurants і був відзначений престижною премією illustrious Diners Club Lifetime Achievement Award. А досвід роботи майстра в таких відомих ресторанах, як Le Bristol у Парижі, Las Rosas у Турині та в готелі Imperial у Токіо, говорить сам за себе. Херардо має почесне звання Mentor to Young Chefs S.Pellegrino, а також був суддею в першому сезоні Iron Chef Mexico на Netflix. Сьогодні він є ведучим популярної мексиканської кулінарної передачі En tu cocina на каналі Canal Once.
У ресторані Cueva Siete шеф-кухар Херардо Васкес Луго запропонує ретельно продумані меню, що охоплюють різні регіони Мексики та дають змогу гостям готелю UNICO 20°87° Hotel Riviera Maya ближче познайомитися з багатою мексиканською гастрономічною культурою та її віковими традиціями.