На честь відкриття нового готелю бренда UNICO у Пуерто-Вальярті у готелі UNICO 20º87º Hotel Riviera Maya пройде п'ятитижневий гастрономічний фестиваль Superbia. Стартує захід 15 липня і триватиме до 25 серпня 2024 року. Тут зберуться поціновувачі та експерти кулінарного світу, які відкриють для гостей готелю неймовірний світ кухні, музики та мистецтва Мексики.
У межах фестивалю на гостей чекають вишукані страви та автентичні напої від провідних світових шеф-кухарів, п'ять з яких відзначені престижними нагородами. Завдяки майстрам міксології, відвідувачі зможуть насолодитися чудовими напоями та безтурботною атмосферою. Окрім гастрономічних насолод, гості фестивалю Superbia зможуть насолодитися музикою знаменитих DJ та поринути у світ сучасного мистецтва завдяки виставкам художників. І все це на приголомшливому узбережжі Карибського моря.
Неможливо залишити поза увагою запрошених шеф-кухарів. Ці сучасні зірки гастрономічної сфери обіцяють гостям готелю справді унікальний кулінарний досвід. Серед головних «хедлайнерів»: шеф, який поєднав класику французької кухні та мексиканську колорит, Тьєррі Блуе, відомий також вишуканими стравами високої кухні; шеф, який славиться знаннями у галузі традиційної мексиканської кухні та інноваційним підходом до приготування, Пако Руано; шеф родом із Німеччини, який зібрав досвід у більшості європейських країн, а також США, засновник багатьох найкращих ресторанів, зокрема й у Пуерто-Вальярті, Бернхард Гут; амбітний шеф, який пройшов навчання у Мексиці та Франції, а також засновник Personal Chef, Маурісіо Леаль; шеф із досвідом роботи в ресторанах, відмічених зірками Мішлен по всьому світу, та особливою любов'ю до кухні Пуерто-Вальярті, Джоел Орнелас.