Два гастрономічні атракціони, від яких серце буквально піде в п'яти, планують відкрити в турецькому Стамбулі та Каппадокії. Любителі екстриму зможуть насолодитися смачною їжею на висоті 55 метрів в кабінці з прозорими стінами, пише портал «Турпром».
Концепція атракціону SkyDinner розроблена бельгійським підприємцем, головою Dorak Turizm, Сердаром Керюкчу. Нині вона популярна вже у 67 країнах. Підприємець взяв за основу конструкцію, яку бачив у Дубаї, проте турецький атракціон коштуватиме відвідувачам значно дешевше. Вартість відвідування становитиме 200 доларів разом із їжею (сніданком, обідом або вечерею), тоді як поїсти на аналогічному атракціоні у Дубаї коштує 500 доларів.
Усі дозвільні документи на відкриття атракціонів уже готові. Перший ресторан SkyDinner запрацює в Каппадокії, потім відкриється в Стамбулі, в районі Харбіє, поруч з канатною дорогою Мачка – Ташкишла. Також у планах привезти SkyDinner до Анталії.